Jump to content

Download RAVA3Pro Add-on

With the RAVA3Pro add-on you can enrich IFC models to comply with the requirements for model based building permits in Finland. The idea of this add-on is universal, but the implementation is specific to Finland. However, if your own country/state/region is giving the possibility to apply for building permits using IFC models, and you are interested in this kind of functionality, please contact us at info@simplebim.com

RAVA3Pro add-on for Simplebim 10

Version 10.10.2023 / Requires Simplebim 10.0 SR5 (or later)

Release Notes

Version 1.0 (10.10.2023)

  • Initial version with RH1 and RH2 support

All instructions below are in Finnish

Ohjeet

RAVA3pro on Helsingin kaupungin johtama ja valtionvarainministeriön rahoittama kehityshanke kuntien rakennusvalvonnan sähköisen lupaprosessin edelleen kehittämiseen ja prosessien automatisointiin. Hankkeessa on mukana 23 kuntaa. Hankkeen päähakijana ja hallinnoijana toimii Helsingin kaupungin kaupunkiympäristön toimiala.

RAVA3Pro on määritellyt yksityiskohtaiset vaatimukset sille, miten IFC mallien avulla voi hakea rakennslupaa. Tämä voi kuulostaa vieraalta ja vaikealta asialta, mutta kehittämämme Simplebim laajennuksen avulla näiden vaatimusten täyttäminen on todella helppoa. Kirjaat vain tarvittavat kiinteistötiedot selkeään Excel taulukkoon ja Simplebim pitää huolen siitä, että kaikki tiedot päätyvät IFC mallissa aina tietoteknisesti oikeaan paikkaan. Ei harmaita hiuksia, erityiskoulutuksia ja muuta harmia. Katso vain alla oleva ohjevideo ja asenna RAVA3Pro laajennus.

Jos sinulla ei vielä ole Simplebim lisenssiä voit hakea ilmaisen 15 päivän testiversion täältä.